Ik wil hier ook op de kaart!Facebookpagina Boeuf D'Or

Boeuf d’Or, kwaliteit nu op een unieke wijze vermarkt!

 

Boeuf D’OR GAAT HAAR LABEL HEEL GERICHT EN UNIEK IN DE MARKT ZETTEN. ALLEREERST KRIJGT EEN SELECTIE VAN volledig ambachtelijke slagers EEN UNIEK LABEL: ‘Boeuf D’OR, NIET BIJ ELKE SLAGER VERKRIJGBAAR’.

Een aantal representatieve restaurants in noordoost Nederland zullen Boeuf D’Or op het menu zetten en verwerken in tal van verrukkelijke gerechten. Klanten van deze duidelijk herkenbare restaurants gaan natuurlijk vragen waar ze dit topvlees ook zelf kunnen kopen. Hielden ouderwetse restaurateurs dit vroeger angstvallig geheim, onze restaurateurs verwijzen met gulle hand naar de aangesloten slagers van de Boeuf D’Or familie. Op die manier wordt de 2e keten gevormd. De eerste keten is die van de duurzaamheid, de 2e van de smaak en verwennerij! Fans van Porc D’Or en Boeuf D’Or verwijzen elkaar door, volledig ambachtelijke slagers en bekende restaurateurs in noordoost Nederland gaan nu hand in hand.

Eigenlijk was het een traject dat vanzelf ging: het nieuwe en succesvolle restaurant oberland in Groningen meldde zich als eerste, daarna volgden er snel meer. Stuk voor stuk restaurants met een eigen profiel en een eigen smaak. In geheel noordoost Nederland komt er een groep selecte Porc D’Or en Boeuf D’Or slagers, elk met hun eigen ‘ambassadeursrestaurant’ in hun buurt. Op deze wijze versterken zij elkaar. Porc D’Or en Boeuf D’Or zullen een verbindende schakel zijn tussen de slager en de restauranthouder en als een regisseur eigen productontwikkeling (smaak, kruidenmelange) stimuleren. Fans van Porc D’Or en Boeuf D’Or verwijzen elkaar door, volledig ambachtelijke slagers en bekende restaurateurs in noordoost Nederland gaan nu hand in hand.