Ik wil hier ook op de kaart!Facebookpagina Boeuf D'Or

Boeuf D'Or met een Italiaanse twist

Italiaanse Boeuf D'Or lappen met balsamico en rode wijn

bereiding 180 minuten
 4 persoons                                                                                                         

Ingrediënten
 500 g magere Boeuf D'Or lappen
 snufje peper (versgemalen)
 50 g boter
 2 rode uien (fijngehakt)
 2 teentjes knoflook (in plakjes gesneden)
 1 eetlepel tomatenpuree
 1 eetlepel oregano (gedroogde)
 2 laurierblaadjes
 2 dl runderbouillon (warme)
 2 dl rode wijn (Chianti)
 1 eetlepel balsamicoazijn
 allesbinder

Lees meer

pikante goulashsoep

 

hoofdgerecht
60-120 min.

INGREDIENTEN 4 personen                                                    

2 flinke uien
3 teentjes knoflook
500 gram aardappelen
3 winterpenen
500 gram Boeuf D'Or goulash
2 eetlepels zonnebloemolie
2 eetlepels tomatenpuree
1 blikje gepelde tomaten
1 pot geroosterde paprika`s (720 gr)
4 runderbouillon-tabletten
zout, peper,paprikapoeder en cayennepeper naar smaak

Lees meer

Boeuf D'Or rollade gevuld met zuidvruchten

 Bereiding:                                                                                                                    
3 uur en 20 minuten

Ingrediënten:

4 gedroogde vijgen
4 gedroogde abrikozen
30 gram rozijnen
sap van 2 sinaasappels
1 kleine ui
1 teentje knoflook
1 geroosterde paprika (uit pot)
8 takjes verse tijm
1 eetlepel paprikapoeder
1 theelepel gemalen komijn
1 stuk Boeuf D'Or rosbief van ca. 800 gram
50 gram boter
3 eetlepels milde olijfolie
6 laurierblaadjes
2 takjes rozemarijn

Lees meer

Gesmoorde stooflappen met pastinaak, pompoen en rammenas

Ingrediënten

1 kg Boeuf D'Or Riblappen
1 aardappel
2 wortels
1 pastinaak
300 g pompoen
1 ui
330 ml streekbier
50 g boter
tijm
peterselie
peper
zout
120 g appel
1 citroen
1 mierikswortel

Lees meer

Klassieke Ossenstaartsoep

                                                                                                                    

4 personen                                                                        
3:30 uur bereiden

 

Lees meer

Entrecote met kruidige champignons en gebakken aardappelen

 

INGREDIENTEN 2 personen


2 mooie entrecotes met vetrandje 
1 rode ui
250 gr verse kastanje champignons
4 dunne plakjes mager gerookt ontbijtspek
1 teentje knoflook, geperst
scheut droge rode Franse wijn
1 takje verse tijm, de blaadjes
vers gesnipperde peterselie
vers gemalen zwarte peper
zeezout
verse kruidenboter

Lees meer

Carpaccio gevuld met pesto

Boeuf D'or T-bone met knoflookboter

 

Ingrediënten                                                                          

4 T-bone steaks
2 theel. olie - zout - peper
2 theel. uitgeperste knoflook
Voor de knoflookboter:
60 gram boter
2 theel. citroensap
1 theel. knoflook, uitgeperst
1 eetl. gedroogde peterselie

Lees meer

Kogelbiefstuk met champignontapenade

Ingrediënten
4 Boeuf D'or kogelbiefstukken             
3 eetlepels olijfolie
200 g champignons
1 ui
1 rode paprika
3 eetlepels kappertjes
2 eetlepels peterselie (fijngehakt)
2 eetlepels bieslook (fijngeknipt)
snufje zout
snufje peper

Lees meer

Aspergerolletjes met rosbief

Aspergerolletjes met rosbief                                                    

 

Lees meer

cote de Boeuf D'or

Prachtige cote van Boeuf D'or, zeezout en grove peper en een beetje olijfolie
 Bbq op 400°C om en om grillen, 10 minuten rusten.
 En genieten....prachtige van smaak en zacht.

Porc D'Or Varkenshouder Hans Elshof nu in de top 5!

Eén van de mannen achter 'ons' succesvolle duurzame vleeslabel Porc D'Or behoort nu tot de top 5 van agrarische ondernemer van het jaar!

Succes- en smaakvolle bijeenkomst bij Hotel Erkelens in Rolde!

Porc D’Or introduceert een nieuw inzicht: de betere slager en de betere restaurants kunnen elkaar versterken. Dat gaan we dan ook doen! Slagers en koks gaan voortaan hand in hand. Meer weten?

Lees meer